Επίθεση με βιτριόλι: «Κλειδί» στην υπόθεση το κινητό της 34χρονης -Τι εκτιμούν οι Αρχές | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Σε σταθερή κατάσταση, αλλά με σοβαρά εγκαύματα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο η 34χρονη που την περασμένη Τετάρτη στην Καλλιθέα δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο με βιτριόλι στο πρόσωπο.

Την ώρα που η μάχη που δίνουν οι γιατροί προκειμένου να σωθεί το αριστερό μάτι της κοπέλας φαίνεται να κερδίζεται (υπέστη σοβαρό έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή), η 34χρονη χθες υπεβλήθη στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διήρκησε κοντά στις 3 ώρες.

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπαθεί να αναρρώσει», λέει ο δικηγόρος της

Το βιτριόλι που πέταξε πάνω της το άτομο που ακόμη διαφεύγει της σύλληψης προκάλεσε βαθιά εγκαύματα τόσο στο πρόσωπο και το λαιμό της, όσο και στο θώρακά και τα άνω άκρα. Οπως λέει στο iefimerida.gr ο δικηγόρος της οικογενείας, Απόστολος Λύτρας, η 34χρονη «προσπαθεί να αναρρώσει μετά το πρώτο χειρουργείο. Είναι βεβαρημένη η κατάστασή της καθώς έχει παντού εγκαύματα», συμπληρώνοντας πως τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται οι βλάβες που προκάλεσε το καυστικό υγρό στο δέρμα της.

Το σημείο που η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι / Φωτογραφία: INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την ταυτότητα του ατόμου που κρύβεται πίσω από την επίθεση. Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν μια μαυροφορεμένη γυναίκα να πετά το βιτριόλι πάνω στην 34χρονη που τις τελευταίες ημέρες δεν είχαν επίσημα εξακριβωθεί, φαίνεται πλέον να επιβεβαιώνονται, την ώρα που η κοπέλα προσπαθεί να ανακαλέσει μνήμες από το φρικτό περιστατικό που κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Βίντεο ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως τα προηγούμενα 24ωρα έδειχναν την 34χρονη να κατευθύνεται προς την εργασίας της, αλλά και στιγμές αργότερα να συνοδεύεται υποβασταζόμενη μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή η οποία κάλεσε σήμερα τον δικηγόρο της στο νοσοκομείο επιμένει ότι δεν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία με άλλη γυναίκα, τόσο στις μεταξύ τους συνομιλίες, όσο και στις συνομιλίες της με τις Αρχές.

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες -Μια θολή εικόνα στα χέρια των Αρχών

Οι αρχές που εξετάζουν όλα τα σενάρια, μελετούν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έρευνες επεκτείνονται και εκτός της περιοχής που εκτυλίχθηκε το περιστατικό προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο όχημα με το οποίο πιθανότατα να διέφυγε η μαυροφορεμένη δράστις από το σημείο. Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη (20/05) επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα καθώς η 34χρονη κοπέλα κατευθυνόταν προς την εργασία της. Πάντως. αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η μαυροφορεμένη δράστις φαίνεται να γνώριζε καλά το χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίμενε καρτερικά στο υπόγειο για την άφιξη της 34χρονης στην εργασία της.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η 34χρονη δεν είχε προσωπικές διαφορές, ούτε διαφωνίες με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των ερευνών είναι περιορισμένα, με τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να αναμένουν νέα στοιχεία για το συμβάν από την ίδια την 34χρονη, μόλις εκείνη είναι σε θέση να μιλήσει ξανά λόγω της κατάστασής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr δεν υπάρχει ακόμη αξιοποιήσιμο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, πάρα μόνο μια θολή εικόνα η οποία δεν βοηθά ιδιαίτερα σ’ αυτό το σημείο των ερευνών τις αστυνομικές αρχές. Πάντως ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση εκτιμάται ότι θα διαδραματίσει και το κινητό της 34χρονης. Την ίδια ώρα, αναζητούνται νέοι αυτόπτες μάρτυρες, καθώς όσοι έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλύψει κάτι σαφέστερο για την επίθεση από αυτά που ήδη γνωρίζουν οι Αρχές και έχει καταθέσει η ίδια η νεαρή κοπέλα.



Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author