Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα ‘έπιασε’ τη γυναίκα που το έριξε στη 34χρονη – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Πιο κοντά στον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα βρίσκονται οι Αρχές.

Όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης, προέκυψαν νέα πλάνα από κάμερα του κυκλώματος ασφαλείας που “πιάνει” τη γυναίκα η οποία θεωρείται ως ύποπτη για την επίθεση. Η γυναίκα φαίνεται να φοράει μάσκα, σκούφο, είναι μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Οι Αρχές προσπαθούν να εξάγουν περισσότερα συμπεράσματα από το βιντεοληπτικό υλικό παρότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα “καθαρής” ανάλυσης.

Η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ την περασμένη Τετάρτη στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Στην είσοδο δεν υπάρχει κάμερα, ωστόσο υπάρχουν κάμερες από άλλα σημεία. Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα με την αστυνομία να προσπαθεί και σήμερα να πάρει κατάθεση από την 34χρονη.

Στα μόνα λόγια που έχει καταφέρει να πει μέχρι τώρα, η γυναίκα, θύμα της επίθεσης, ανέφερε: “Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω”.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο της κάποιες σκέψεις της για τα άτομα που θα μπορούσαν να είχαν μία πιθανή σχέση με το περιστατικό και συσχετίζονται με το επαγγελματικό της περιβάλλον, είναι όμως περισσότερο σκέψεις και συμπεράσματα παρά στοιχεία.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν παρατηρήσει, μια γυναίκα με καπέλο, η οποία επόπτευε τον χώρο. “Περνούσε από μπροστά, ξανά γύριζε, καθόταν απέναντι. Εκεί, στο εκκλησάκι. Πέντε μέρες αυτό γινόταν”.

Οι καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του θύματος και του επαγγελματικού της χώρου συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι που να θέσει και συγκεκριμένα άτομα στο στόχαστρο των ερευνών.

Οι Αρχές έχουν σχηματίσει πάντως ήδη μία καλή εικόνα για την πιθανή κατεύθυνση διαφυγής της δράστιδος και έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα σημεία, αναζητώντας απαντήσεις.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author