Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη είχε εμμονή με μελαχρινή – Ο διάλογος με την 34χρονη στο Facebook

Estimated read time 1 min read

ΕΛΛΑΔΑ

Λήψη σύντομου url

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ο διάλογος που είχαν η 34χρονη με την 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Αύριο, Τρίτη, η 35χρονη που κατηγορείται για τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος μιας 34χρονης στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Εν τω μεταξύ, το τηλεοπτικό κανάλι Οpen έδωσε στη δημοσιότητα τον διάλογο που είχαν οι δύο γυναίκες στο Facebook το 2018.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη επικοινώνησε με την 34χρονη και της ζήτησε να μπλοκάρει στο Facebook το αίτημα του φίλου της, μιλώντας πολύ φιλικά και με άνεση.

Αναλυτικά ο διάλογος

Κατηγορούμενη: Ιωαννάκι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση, θέλω να σε ρωτήσω.
34χρονη: Καλησπέρα, κοριτσάκι, εννοείται καλέ, ό,τι θες.
Κατηγορούμενη: Ρε συ, να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν.; Συγγνώμη, βρε αγάπη μου, αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.
34χρονη: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;
Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά, ναι, κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση, Ιωάννα μου.
34χρονη: Ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας, θέλεις να τον διαγράψω;
Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.
34χρονη: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.
Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.
34χρονη: Ό,τι θέλεις εσύ.
Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως σ’ το λέω, βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.
34χρονη: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.

Εμμονή και με μια μελαχρινή

Ακόμη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), εμμονή με μία μελαχρινή γυναίκα από τη δουλειά της φαίνεται ότι είχε η 35χρονη που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου», γράφει στο σημείωμά της η 35χρονη συλληφθείσα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, και συνεχίζει:

«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου».

Εξάλλου, οι αστυνομικοί, κατά την έρευνα στα χειρόγραφα της 35χρονης που βρέθηκαν στο σπίτι της, μελετούν ακόμα καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του» αναφέρεται στο ημερολόγιο της 35χρονης κατηγορούμενης, και προσθέτει πως: «Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα, με θεωρεί δεδομένη, θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» καταλήγοντας ότι: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» ανέφερε στο ημερολόγιό της η 35χρονη.



Πηγή άρθρου sputniknews.gr

You May Also Like

More From Author