Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Messenger – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Τον Νοέμβριο του 2018, η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν την πρώτη τους επαφή στο Facebook. Η κατηγορούμενη ξεκινά να κάνει like σε φωτογραφίες της Ιωάννας, αρχίζει να τη γνωρίζει και έχουν κοινές παρέες. Ξαδέρφη, μάλιστα, της 35χρονης έχει εξαιρετική σχέση με στενό συγγενή της Ιωάννας.

Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Messenger

Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω messenger αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος».

Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;

Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία. Μετά από κάποιους μήνες, όμως, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την Ε. Η Ιωάννα δεν απαντά.

Ο διάλογος της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί

Ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί που έκανε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα με θύμα την 34χρονη Ιωάννα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star.

Στη συνομιλία που μεταδόθηκε, αλλοιώθηκε ελαφρώς η φωνή. Στο ηχητικό ακούγεται η γυναίκα να καλεί τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί και να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί για το πρωί της επόμενης μέρας, το οποίο θα χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως.

Όταν της ζητήθηκε από την εταιρεία ταξί ένας αριθμός επικοινωνίας, η 35χρονη απάντησε πως το τηλέφωνο της έχει βλάβη και πως ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει τη διαδρομή.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author