Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα ακούστηκαν», λέει ο δικηγόρος της -Η απάντηση στον 40χρονο | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Νομικά ετοιμάζεται να κινηθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά τις δηλώσεις του συνηγόρου του 40χρονου, που φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής που είχε μαζί της η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι, Εφη Καρακάντζουλα.

«Η Ιωάννα είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συνηγόρου του 40χρονου.

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση» υποστηρίζει ο 40χρονος -Οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: «Κινδύνευε να χάσει μόνιμα την όρασή της η Ιωάννα», λέει ο οφθαλμίατρός της [βίντεο]

«Θα ζητήσουμε να κληθεί ο άνδρας που πήρε τηλέφωνο η κατηγορούμενη»

Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και θα συνεχιστεί η δίκη. «Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος», δήλωσε.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author