Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων-Για τα κοινόχρηστα η φρικτή εκτέλεση – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 60χρονου υπάλληλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, που διαπράχθηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων στα Καλύβια.

Το θύμα, εκείνο το πρωινό, βρέθηκε νεκρός με τρεις σφαίρες στο κεφάλι, εντός του αυτοκινήτου του, στο υπόγειο χώρο στάθμευσης του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, όπου εργαζόταν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία μαζί με την μητέρα του.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας ο 32χρονος και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του και ομολόγησε, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι διαφορές που είχε με τον γείτονά του ως προς την διαχείριση των κοινοχρήστων στην πολυκατοικία που διέμεναν, ενώ άφησε με το στόμα ανοιχτό τους αστυνομικούς όταν ισχυρίστηκε πως πίστευε, ότι το θύμα του είχε κάνει… μάγια.

Ο δράστης μετέβηκε στο Μενίδι όπου προμηθεύτηκε στην «μαύρη αγορά» το πιστόλι που χρησιμοποίησε, έστησε καρτέρι θανάτου στον άτυχο υπάλληλο και κυριολεκτικά τον εκτέλεσε, ενώ στη συνέχεια πέταξε το όπλο και διέφυγε μαζί με την μάνα του στην Αλβανία.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author