Εν ψυχρώ δολοφονία γυναίκας στη Ρόδο, αυτοκτόνησε ο δράστης

Estimated read time 1 min read

Έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο όταν άγνωστο άτομο με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε 32χρονη γυναίκα στο Ροδίνι. Ο δράστης αυτοκτόνησε λίγο αργότερα με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, η γυναίκα, εκπαιδευτικός ειδικευμένη στην ειδική αγωγή, πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της, στην οδό Μόσχας, όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο πέρα την περίμενε. Ένα από τα δύο άτομα άνοιξε πυρ εναντίον της δύο φορές και τη σκότωσε.

Όπως έγινε γνωστό, δράστης είναι άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της και να είχαν χωρίσει πρόσφατα. Ο δράστης αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην περιοχή Θεοτόκος, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της 30χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ της Ρόδου, έχει αφήσει και σημείωμα.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο έγινε το έγκλημα ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση με τη συμμετοχή εισαγγελέα και ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η 30χρονη έμενε σε διπλανό δρόμο και σήμερα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author