Εκλογές ΗΠΑ 2020: Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν

Estimated read time 1 min read

Στον τελευταίο του σταθμό πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, στη Φιλαδέλφεια, βρέθηκε σήμερα ο Τζο Μπάιντεν, όπου και έκανε μία απίστευτη γκάφα, συστήνοντας στον πλήθος την εγγονή του, Φίνεγκαν, ως τον μικρό του γιο, Μπο Μπάιντεν.

«Αυτός είναι ο γιος μου, Μπο Μπαίντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεχθεί στη Γερουσία στο Ντέλαγουεαρ», είπε βάζοντας το χέρι του γύρω από τον ώμο της. Ακόμα και όταν αντιλήφθηκε το λάθος του όμως, συνέχισε λέγοντας ότι «αυτή είναι η εγγονή μου η Νάταλι», συστήνοντάς τη με το όνομα της αδερφής της. Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: «Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή». Και αγκάλιασε τη “σωστή” εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος πάσχει από δυσλεξία, έκανε την τελευταία του αυτή γκάφα, μιλώντας στο πλήθος της Φιλαδέλφεια, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες. Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποιος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραμπ: Τα πηγαίνουμε πολύ καλά σε Φλόριντα και Αριζόνα, θα έχουμε μια σπουδαία νύχτα

Κικίλιας στο Star: Γενικό lockdown και στην Αττική αν χρειαστεί

Σεισμός στη Σάμο: Το νησί ανυψώθηκε κατά 18 – 25 εκατοστά!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author