Εκλογές ΗΠΑ : Τρεις πρώην πρόεδροι συγχαίρουν τον Μπάιντεν

Estimated read time 1 min read

Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, έστειλαν τρεις πρώην πρόεδροι. Πρόκειται για τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπιλ Κλίντον και τον Τζίμι Κάρτερ.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος από το να συγχαρώ τον επόμενο μας πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, και την επόμενη Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν» έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Είμαστε τυχεροί που ο Τζο έχει αυτό που χρειάζεται για να γίνει Πρόεδρος», συνέχισε ο Ομπάμα και εξήγησε: «Διότι όταν θα μπει στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, θα αντιμετωπίσει μια σειρά από ασυνήθιστες προκλήσεις που δεν έχει ποτέ ένας νέος Πρόεδρος – μια πανδημία που μαίνεται, ένα άνισο σύστημα οικονομίας και δικαιοσύνης, μια δημοκρατία σε κίνδυνο και ένα κλίμα σε κίνδυνο».

Κλίντον: Οι ΗΠΑ μίλησαν

«Οι ΗΠΑ μίλησαν και η δημοκρατία κέρδισε» είπα από την πλευρά του ο Μπίλ Κλίντον.

«Τώρα έχουμε έναν εκλεγμένο πρόεδρο και έναν εκλεγμένο αντιπρόεδρο που θα μας υπηρετήσει όλους και θα μας ενώσει. Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για τη σημαντική νίκη σας!» συμπλήρωσε.

Κάρτερ: Συγχαίρουμε τους φίλους μας, Τζο και Καμάλα

Ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ δημοσίευσε μια δήλωση που συγχαίρει τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

Σε αυτή αναφέρει πως προσβλέπει στη «θετική αλλαγή» που θα φέρουν οι δυο τους.

«Συγχαίρουμε τους φίλους μας, Τζο Μπαίντεν και Καμάλα Χάρις. Είμαστε περήφανοι για την καλή εκστρατεία τους και ανυπομονούμε να δούμε τη θετική αλλαγή που φέρνουν στο έθνος μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author