Ειδησάρια

© Από το internet ξαναχτυπά ο Λάκης Λαζόπουλος, που με το tospirto.net αποφάσισσε να προβάλλει τον πολιτισμό στο διαδίκτυο.

© Μπορεί να έδιωξε τους μισούς παραγωγούς του ο Μελωδία, αλλά δεν λέει όχι στη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από την Χάλκη το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 19.30. Και γιατί να πει, αφού ο Hellas Sat αποφάσισε να τη μεταδώσει δορυφορικά εντελώς δωρεάν!

© Πάει και ο HOT FM, που είχε καταφέρει να φτάσει στη δεύτερη θέση ακροαματικότητας -εκτός από καταστήματα, δεν είχα πετύχει να τον ακούν πουθενά αλλού- με μια αμφισβητούμενη άδεια του αλήστου μνήμης Athens Shock Radio

© Μετά τα περιοδικά για το κυνήγι, το ψάρεμα, το ψαροντούφεκο κλπ έρχεται κι ένα περιοδικό για τα σώματα ασφαλείας. Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ θα κυκλοφορεί με την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 και θα έχει ειδήσεις για αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πυροσβέστες κλπ!

© Best of του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ με τον Γιώργο Αυτιά αποφάσισε να δείχνει κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα το ALTER. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο γι αυτή την ώρα;

© Κίνημα κατά των μεταδόσεων σε 4:3 ξεκίνησαν τα μέλη του forum AVCLUB με αφορμή την κακής ποιότητας μετάδοση του Barcelona – Παναθηναϊκός από το MEGA, που λόγω της μετατροπής του 16:9 σε 4:3 χανόταν η μπάλα απο τις οθόνες. Για αρχή στείλαν μαζικά επιστολές διαμαρτυρίας στη διοργανώτρια TEAM.

© Και να ταν μόνο αυτό; Το Kontra εκπέμπει σε 4:3, αλλά οι στουντιακές κάμερες είναι σε 16:9 με αποτέλεσμα να βλέπεις τα κεφάλια των Κουίκ, Κουρή κλπ μακρόστενα. Άλλα να ήταν μόνο αυτό το τεχνικό πρόβλημα του Kontra;

© H αλήθεια είναι πως οι πρώτες ημέρες του καναλιού απογοήτευσαν, αφού από τον πολύπειρο Κουρή, εν έτει 2010 περίμενες κάτι καλύτερο σε εικόνα, γραφικά, στούντιο από το Κανάλι 29 του 1990!


You May Also Like

More From Author