Ειδησάρια

@ Νέο τηλεπεριοδικό ετοιμάζεται να πέσει στην αγορά (φθηνούτσικα – φθηνούτσικα, ως προς το κόστος και με το απαραίτητο κατιτίς). Είναι τόooσο παρεμβατικά αυτά που ήδη κρέμονται στο τσιγκέλι του απηυδισμένου περιπτερά, που – ναι – χρειάζεται άλλο ένα. Για να ενημερώνει για το κέρατο της Μπιχτέρ και τον απελπισμένο έρωτα του Σαβάς. Αμφότεροι χαρακτήρες τουρκικών σαπουνιών.

@ Για το παιχνίδι της γάτας με τα ποντίκια ενημερώνουν μέρες τώρα οι στήλες των media. Οι Γερμανοί, αφού κατάλαβαν, ότι ανεξαρτήτως RTL, εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε – γέλασε, εμφανίζονται εσχάτως πρόθυμοι για συζητήσεις με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Ας περιμένουμε, λίγο όμως…

@ Βράζουν ΔΟΛ και «Πήγασος» μετά και τις νέες απολύσεις των τελευταίων ημερών. Στάσεις εργασίας, κλίμα τρομοκρατίας, και δάκρυα σε πληκτρολόγια, διαδρόμους, τουαλέτες… Σίγουρα η Ένωση Συντακτών συμπάσχει.

@ 48ωρη αποφάσισε η ΕΤΕΡ (από το πρωί της Πέμπτης έως το πρωί του Σαββάτου) στα ραδιόφωνα Derti, Sfera και Nitro. Η Ένωση ζητά την καταβολή των μισθών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, την καταβολή των συνδρομών των μελών που έχουν παρακρατηθεί και την πλήρη εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων. Είδες άμα ξέρεις να…χορεύεις στον πάγο;

@ Μωρέ σπουδή για την αναπαραγωγή της είδησης ότι ο Κώστας Γιαννίκος μετά την απολογία του στον ανακριτή έτρεξε για να διαχειριστεί ο ίδιος το πρωτοσέλιδο του «Κόσμου του Επενδυτή»!

@ Ποιος θα το ‘λεγε, πάντως, ότι στις επιδόσεις ημέρας του Alter κερδισμένος θα ‘βγαινε ο… Μάρκουλης και οι κρυάδες του. 4,5% στο σύνολο, 6,5% στα δυναμικά κοινά, ενώ τα λιγότερα… φρούτα στο καλάθι του «παγωμένου» τηλεοπτικού σταθμού φέρνει η σειρά – θρύλος “Mad Men” (0,9% ολούθε) που περιέργως ποτέ δεν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

@ Να και μια ευχάριστη είδηση! Ο Μάικ (ο Φασολάκης, «θα σε γαργαλήσω») που κάποιοι κακεντρεχείς βιάστηκαν να τον στολίσουν παρατσούκλια, έβγαλε βιβλίο και για τις γιορτές. Τα γαργαλημένα Χριστούγεννα τα γιορτάζει με τον φίλο του τον Γλάρο που στο διαφημιστικό η φωνή του θυμίζει μιξάζ από γαργάρα.

 

 

 


More From Author