Ειδησάρια

@ Οι στατιστικές λένε ότι σε καιρούς κρίσης ανεβαίνει η τηλεθέαση. Τώρα, γιατί οι δικοί μας ζορίζονται τόσο πολύ είναι άλλο καπέλο.

@ Από τους κερδισμένους της τηλεθέασης, πάντως ο Γιάννης Πρετεντέρης (22,7%!). Και χωρίς κανείς από τους καλεσμένους του να χρειαστεί να δείξει… μπούστο που φέτος – που σφίξανε τα… ζωνάρια – ξανάγινε της μόδας.

@ Ζαλούρα στη «Ναυτεμπορική». Αυτό το «ό,τι πάρεις 50% (κάτω ή έξω)» πολύ και πολλοί το κουβέντιαζαν (καιρό τώρα), κάποιοι το έτρεμαν, λίγοι το πίστευαν. Όλοι, ωστόσο, θυμούνταν κάτι περσινά και προπέρσινα «κουρεματάκια» της τάξης του 20% – 30%.

@ Πέρσι, τέτοιο καιρό (για την ακρίβεια στις 2 Δεκεμβρίου), η σεπτή ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την δια παντός αποβολή της Τατιάνας Στεφανίδου.  Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης «χλεύασε» κατ’ επανάληψη το άρθρο 5, εδάφιο γ’ του Κώδικα Δεοντολογίας.

@ Φέτος, που γίνεται της τρελής με διαφημίσεις σαμπουάν, οδοντόπαστας και αντιγηραντικής κρέμας από διάφορες κυρίες των ΜΜΕ, δεν ενοχλείται κανείς. Που καιρός για συστάσεις, όταν προέχει το κομπόδεμα των κοριτσιώνε στης κρίσης τον καιρό.

@ Απληρωσιές διαρκείας στη «Αυριανή», απολύσεις και στάσεις εργασίας στον «Πήγασο», απολύσεις και στον «902» που αγαπά τον εργάτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη, σεμνά και καπιταλιστικά.

@ Τελικά, ο μόνος που περνάει καλά στα ΜΜΕ είναι ο Μένιος Φουρθιώτης. Έκανε εκπομπή την μάσκαρα και τη φθηνή πομάδα στο ισχυρό κανάλι που λέγεται EXTRA κι από ‘δω παν’ κι οι άλλοι…


More From Author