Εθνικιστής υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου

Με μία νέα σκληρή ανακοίνωση αντέδρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στην ανάρτηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr), που αφορά στις μικρής κλίμακας αποδοκιμασίες που δέχθηκε χθες στην Κέρκυρα.

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις τεσσάρων – πέντε αντιεξουσιαστών εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας Αμαλία, αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί», συμπληρώνεται.

Σύμφωνα με το left.gr, ο κ. Δένδιας γιουχαΐστηκε έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει μία από τις φιλαρμονικές του νησιού και αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

Πηγή άρθρου: NewsBeast.gr

You May Also Like

More From Author