Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σπάει τη σιωπή της -«Βλέπουμε τη Λυδία 5 μέρες το μήνα» [βίντεο] | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Για την εγγονή της, Λυδία, αλλά και το πόσο συχνά μπορεί να τη βλέπει μίλησε η μητέρα τού καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα, στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έσβησε τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της [βίντεο]

Γλυκά Νερά: «Δεν έχει καμία σχέση κανένα συγγενικό μου πρόσωπο» με τη δολοφονία της Καρολάιν λέει ο πιλότος

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο γιαγιάδες διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράους με τη μητέρα του, για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε, τον Ιούνιο, την προσωρινή εν όλω αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πιλότο και την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας στη μητέρα της Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, οι γονείς του πιλότου έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει, δηλαδή την Αλόννησο, μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author