Δυτική Αττική: Έφοδοι για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς – Βρήκαν καρέκλα Εσκομπάρ – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά και όπλα ακόμα και για την πάταξη άσκοπων πυροβολισμών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής.

Συνελήφθησαν συνολικά 5 Ρομά και κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά. Ειδικότερα, στο Ζεφύρι συνελήφθησαν δύο Ρομά, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών.

Δυτική Αττική: Έφοδοι για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς - Βρήκαν καρέκλα Εσκομπάρ

Εξετάζεται αν είναι υπεύθυνοι και για πρόσφατες περιπτώσεις. Κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, 745 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 56 γραμμ. κοκαΐνης. Μάλιστα στο σπίτι του ενός υπήρχε και καρέκλα με χρυσού χρώματος επένδυση και με αποτύπωση του γνωστού Κολομβιανού ναρκέμπορου, εγκληματία και ηγέτη του καρτέλ των Μεντεγίν Πάμπλο Εσκομπάρ, που ο συλληφθείς όπως φαίνεται θαύμαζε και θεωρεί ίνδαλμα…

Δυτική Αττική: Έφοδοι για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς - Βρήκαν καρέκλα Εσκομπάρ

Στις Αχαρνές, συνελήφθησαν 3 Ρομά, από τους οποίους δύο ανήλικοι και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε 14 περιπτώσεις ληστειών – κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δυτική Αττική: Έφοδοι για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς - Βρήκαν καρέκλα Εσκομπάρ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author