Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία και ο συνεργός του δολοφόνου – Τι αναζητούν οι Αρχές – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Γλυκά Νερά: Ενισχύεται η άποψη πως ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε συνεργό στην προσπάθεια να καλύψει την ενοχή του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν… 

Ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρίσκεται στις φυλακές μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με τις έρευνες να συνεχίζονται καθώς η υπόθεση έχει αρκετά σημεία που παραμένουν… στο σκοτάδι.

Το βασικότερο ερώτημα είναι το αν ο δολοφόνος είχε τελικά συνεργό. Η υποψία αυτή υπάρχει από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, της ομολογίας του στυγερού εγκλήματος από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται διεξοδικές έρευνες γύρω από την υπόθεση, έτσι ώστε να διαλευκανθεί αν υπήρξε άτομο που τον βοήθησε να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του, αλλά και στη «σκηνοθεσία» που ακολούθησε έτσι ώστε να απομακρύνει από επάνω του τις υποψίες.

Όπως μεταδόθηκε από το Mega, η άποψη ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα. Θεωρείται πως το άτομο αυτό δεν ήταν παρών στην τέλεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, αλλά «επιστρατεύτηκε» από τον δράστη στη συνέχεια έτσι ώστε να… βγει το «σενάριο» της ληστείας και να τον βοηθήσει να καλύψει την ενοχή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετά συγγενικά πρόσωπα του πιλότου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία, όπως τα τρία τηλεφωνήματα που έγιναν όταν κλήθηκε να καταθέσει στην ασφάλεια η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, καθώς φέρονται να μην έχουν γίνει από τον ίδιο τον δράστη. Συνεπώς, οι υποψίες στρέφονται σε πιθανό συνεργό.

Η ίδια η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια πως δέχθηκε τρεις κλήσεις με απόκρυψη, όπου ένας άνδρας την απείλησε πως θα τη σκοτώσει χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Οι ενέργειες αυτές εκλαμβάνονται ως απόπειρες να τρομοκρατηθεί η ψυχολόγος, για να μην αποκαλύψει όσα της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη Καρολάιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2021: Τα στατιστικά στοιχεία – Σε τι ποσοστό πέτυχαν οι υποψήφιοι



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author