Thursday, April 25 2024

Δολοφονία Άλκη: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία – ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία σοκαριστική μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη, στη Θεσσαλονίκη

“Τη φωνή του μες στα αυτιά μου την έχω”, λέει η γειτόνισσα στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν. “Γινόταν μια φασαρία και με το που βγαίνω έξω βλέπω δύο αυτοκίνητα σταματημένα απέναντι. Έξι-εφτά άτομα με κοντάρια να κυνηγάνε τα παιδιά. Το ένα το καημένο έτρεχε από εκεί, το άλλο κρύφτηκε εδώ” είπε μεταξύ άλλων.

“Επάνω μένω. Άκουγα τη φωνή του που φώναζε ‘φτάνει μη με χτυπάς άλλο, μη με χτυπάς άλλο’ και μετά άκουσα τους φίλους του να λένε ‘άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου’”, περιγράφει η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό.

Στη συνέχεια, όπως λέει, κάποιοι “αχαρακτήριστοι” φώναξαν: “Εντάξει; Τελειώσατε; Τον καθαρίσατε; Στο αμάξι και φύγαμε. Ο ένας έφυγε αντίθετα, ο άλλος προς τα κάτω”.

Πρόκειται για οργανωμένους εγκληματίες, είπε η γυναίκα, και συνέχισε: “τη φωνή του μέσα στα αυτιά μου την έχω…”.

«Φτάνει πια…»: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της μητέρας του Αλκη

Συντετριμμένη η μητέρα του Άλκη εκφράζει την επιθυμία της το δικό της παιδί να είναι το τελευταίο που φεύγει με αυτόν τον τρόπο και στέλνει ένα σαφές μήνυμα: “Φτάνει πια”.

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του λέει: «Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μη θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δυο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια…». 



Πηγή άρθρου www.real.gr

You May Also Like

More From Author

Καιρός σήμερα: Σποραδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές

Ερντογάν: Καθησυχάζει για την κατάσταση της υγείας του

You May Also Like: