Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Estimated read time 1 min read


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 21:11

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 το βράδυ της Δευτέρας στη Μακρινίτσα στο Πήλιο, όταν ένας άνδρας εισέβαλε σε ένα σπίτι στο οποίο βρίσκονταν δύο αδέλφια και έπειτα από έντονο καυγά τους μαχαίρωσε. Όπως έχει γίνει γνωστό από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξέπνευσαν και οι δύο. Νεκροί είναι οι 30χρονος Γιώργος Τσάπας και η  28χρονη αδερφή του Κωνσταντίνα Τσάπα. Δράστης είναι ο πρώην σύντροφος της νεαρής γυναίκας.

Η 28χρονη βρισκόταν με τη μητέρα της όταν στο σπίτι εισέβαλε ο πρώην σύζυγός της.  Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και τότε φέρεται να την μαχαίρωσε στον λαιμό, ενώ τραυμάτισε στο πρόσωπο την πρώην πεθερά του.  Τις κραυγές της μάνας άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν τον 30χρονο αδελφό. Ο 30χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αποτρέψει τον πρώην γαμπρό του.  Ωστόσο, εκείνος τον μαχαίρωσε στην καρδιά.

Η οικογένεια φέρεται να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη για να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι, ωστόσο συγγενείς των θυμάτων αναφέρουν ότι μπήκε μέσα στην οικία αποφασισμένος να σκοτώσει.

Φωτογραφία: e-thessalia

Ο δράστης έφυγε από το σπίτι όπου σημειώθηκε το άγριο φονικό με το αυτοκίνητό του.  Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22.00 στα Άνω Λεχώνια, συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Οι σοροί των δύο νέων παιδιών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι συγγενείς τους έφτασαν στο «Αχιλλοπούλειο»  και ενημερώθηκαν για την τραγωδία. 

 

Ο 30χρονος Γιώργος εργαζόταν τα τελευταία  χρόνια στο εστιατόριο «Αερικό» στη Μακρινίτσα. Όπως γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η  28χρονη αδελφή του έκανε δεσμό με τον πρώην σύζυγό της πριν έξι χρόνια και πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκαν.  Από τη σχέση τους απέκτησαν ένα αγοράκι τεσσάρων ετών. 

Φωτογραφία: e-thessalia

Η ρήξη όμως ήρθε στη σχέση τους όταν η 28χρονη του ζητούσε να τον παρακολουθήσει ψυχίατρος καθώς ο δράστης φέρεται να είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Πριν πέντε μήνες τελικά χώρισαν. 

H 28χρονη με τον δράστη - Φωτογραφία: e-thessalia

Οι δύο νεκροί της Μακρινίτσας

Με πληροφορίες από magnesianews, e-thessalia, thenewspaper

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 22:58

Πηγή άρθρου www.zougla.gr

You May Also Like

More From Author