Διαψεύδεται η καταγγελία για εμπρησμό και συλλήψεις στη φωτιά στα Βίλια

Estimated read time 1 min read

Διαψεύδεται κατηγορηματικά και από την Αστυνομία και από την Πυροσβεστική η καταγγελία για εμπρησμό και συλλήψεις στην φωτιά στα Βίλια.

Η φωτιά στα Βίλια μαίνεται για τρίτη μέρα με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Ωστόσο, νωρίτερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open έγινε μια καταγγελία από τον πρόεδρο Ελλήνων Εφέδρων Στρατιωτικών Δημήτρη Μπιμπίκιο, ο οποίος μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση κατήγγειλε εμπρησμό και μάλιστα ανέφερε πως έγιναν συλλήψεις.

Συγκεκριμένα είπε πως: «Είναι εμπρησμός. Είναι δύο εμπρησμοί. Δεν ξέφυγε η κατάσταση. Την είχαμε ελέγξει τη φωτιά και βγήκαν δύο νέες εστίες σήμερα. Μία στον Προφήτη Ηλία και μία στο γήπεδο Βιλίων. Είναι πόλεμος. Το λέω ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Βρέθηκαν γκαζάκια στο σχολείο και συνελήφθη μια κοπέλα από τους κατοίκους που την παρέδωσαν στην αστυνομία, με γκαζάκια στα χέρια. επίσης συνελήφθη και ένας Βιλιώτης μαζί έναν Πακιστανό. Ο Πακιστανός έλεγε ότι έψαχνε τη γυναίκα του. Έτσι ισχυρίστηκε».

Διαψεύδεται η καταγγελία από την αστυνομία

Όμως, στις 21:14 το βράδυ της Τετάρτης (18/8) και μετά από έρευνα των καταγγελιών αυτών, η δημοσιογράφος του Open ενημέρωσε το κοινό πως τα όσα υποστήριξε ο συγκεκριμένος κύριος, διαψεύδονται κατηγορηματικά και από την Αστυνομία και από την Πυροσβεστική, με τις Αρχές να αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί γκαζάκια ενώ δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη.

Πηγή άρθρου www.gazzetta.gr

You May Also Like

More From Author