Διασωληνωμένο το παιδάκι που έπεσε σε βαρέλι – Παρουσίασε σφυγμό στο ασθενοφόρο – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Ελπίδες για την ζωή του μικρού αγοριού που το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε σε βαρέλι σε βαρέλι νερού στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στην Κρήτη, δίνει η εξέλιξη του περιστατικού.

Το τρίχρονο αγοράκι νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το παιδί που είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του το απόγευμα της Τετάρτης, βρέθηκε σε βαρέλι με νερό και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του, όπως είχε μεταδώσει αρχικά και το News 24/7.

Κατά την μεταφορά του στο νεκροτομείο, ο μικρός παρουσίασε ασθενή σφυγμό και άμεσα κλήθηκε όχημα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τρίχρονο με τον γιατρό να τον διασωληνώνει και να τον συνοδεύει στο  ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα τοπικά Μέσα, οι συγγενείς του μικρού μετέβαιναν ήδη στο νεκροτομείο, όταν ενημερώθηκαν για την απίστευτη εξέλιξη της κατάστασής του.

Σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είπε ότι «είναι από τις περιπτώσεις που η επιμονή και η πίστη των γιατρών του Κ.Υ και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν και «θαύματα». Μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας κατά τις οποίες το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, οι γιατροί πέραν των πρωτοκόλλων επέμειναν και τελικά όπως όλα δείχνουν -αν και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- υπάρχει πιθανότητα να σωθεί».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author