Διαγραφή Γ. Καλλιάνου από τη Ν.Δ. ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Estimated read time 1 min read

Νάσος Ηλιόπουλος

EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Συνεχίζει να ασκεί πίεση στον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία η αξιωματική αντιπολίτευση εξαιτίας της εμετικής ανάρτησης του βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, για την υπόθεση Σεμέδο, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ουσιαστικά ισχυρίστηκε πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη.

Μετά τις αντιδράσεις, οι οποίες παραμένουν σφοδρές στο διαδίκτυο για τον εμετικό χαρακτήρα της ανάρτησης του βουλευτή, ο Γιάννης Καλλιάνος αναγκάστηκε να την «κατεβάσει» και να ανασκευάσει μερικώς όσα έγραψε.

Ωστόσο, επίσημη αντίδραση από το κόμμα του δεν έχει υπάρξει.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ρωτά γιατί επικρατεί σιωπή από το κυβερνών κόμμα σχετικά με το θέμα, και προσθέτει:

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή».

Όπως τονίζει: «Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού»

Η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή.

Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού.​

 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author