Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της ερωμένης του βασιλιά [εικόνες]

Estimated read time 1 min read

Newsroom eleftherostypos.gr

Μια κόντρα μεταξύ της συζύγου και της ερωμένης του Ταϊλανδού μονάρχη φαίνεται να ήταν η αφορμή για το βασιλικό σκάνδαλο.

Περισσότερες από 1,400 γυμνές φωτογραφίες της 35χρονης ερωμένης του βασιλιά έφτασαν στα χέρια δημοσιογράφων και ακτιβιστών κατά της μοναρχίας στην Ταϊλάνδη.

Θυμίζουμε ότι ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν απένειμε ξανά όλους τους βασιλικούς και στρατιωτικούς τίτλους στην – εκπεσούσα το φθινόπωρο – επίσημη ερωμένη του.

Η αποκατάστασή της ανακοινώθηκεστη «Βασιλική Εφημερίδα», το έντυπο της Ταϊλάνδης για επίσημες δημοσιεύσεις: «Από τώρα και στο εξής θεωρείται σαν να μην είχαν της αφαιρεθεί ποτέ οι στρατιωτικοί βαθμοί και οι βασιλικοί τίτλοι», όπως αναφέρεται.

Η 35χρονη Σινινάτ «Κόι» Βονγκνατζιραπάκντι, πρώην νοσηλεύτρια και πιλότος, υποβιβάστηκε και φυλακίστηκε τον Οκτώβριο επειδή παραβίασε τη βούληση του 68χρονου βασιλιά και επειδή υπήρξε μη νομιμόφρων απέναντι στη μοναρχία, αφού φέρεται να σαμποτάρισε την ανακήρυξη της τέταρτης συζύγου του μονάρχη ως βασίλισσας. Έκτοτε δεν την είδε κανείς και τώρα αποκαθίσταται με βασιλικό διάταγμα.

Η Κόι ουσιαστικά ήταν πέρυσι για μερικούς μήνες η δεύτερη σύζυγος του βασιλιά της Ταϊλάνδης δίπλα στην βασίλισσα Σουτίντα και μάλιστα έφερε μερικές φορές τον τίτλο της βασιλικής-ευγενούς συζύγου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Κόι μετά την αποφυλάκισή της μεταφέρθηκε στη Γερμανία ήδη από το Σαββατοκύριακο, όπου ζει τις περισσότερες φορές ο Βαγιραλονγκόρν.

Ο Ταϊλανδός βασιλιάς είναι ιδιοκτήτης μιας έπαυλης στη λίμνη Στάρνμπεργκ της Βαυαρίας, αλλά λέγεται ότι μετακόμισε με την ακολουθία του στο Grand Hotel Sonnenbichl του Γκάρμις-Πάρτενκίρχεν, στους πρόποδες των βαυαρικών Άλπεων κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.

Η πρώην στρατηγός Κόι είχε αναγορευτεί σε «Chao Khun Phra» τον Ιούλιο του 2019, δηλαδή ένα είδος βασιλικής παλλακίδας – ένας εξαιρετικά ασυνήθιστος προβιβασμός ακόμα και στην Ταϊλάνδη. Εκείνη την εποχή, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε περισσότερες από 60 φωτογραφίες τους. Ακολούθησαν η ξαφνική ανάκληση του τίτλου τον Οκτώβριο και στη συνέχεια η αποκατάστασή της.

Ειδήσεις

Πώς ο Άγιος Βασίλης… γλιτώνει το πρόστιμο – Το ξεχωριστό σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για τα Χριστούγεννα

Δολοφονία 87χρονου: Στη φυλακή η γιαγιά των δύο ανήλικων και ο σύντροφός της

Μορφή επιδημίας παίρνει στην Ελλάδα η παράνομη καταγραφή γυναικών – Σοκάρει η μαρτυρία κοπέλας

Στα «κάγκελα» τα Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο- Μεγάλος εκνευρισμός για την αγορά Rafale και Meteor

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr



Πηγή άρθρου eleftherostypos.gr

You May Also Like

More From Author