Δημήτρης Λιγνάδης : «Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Estimated read time 1 min read

Μια μαρτυρία αργά το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε τον δρόμο για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν. Πρόκειται για γυναίκα – «κλειδί», η οποία γνώριζε πολλά πρόσωπα και καταστάσεις και επιβεβαίωσε τις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις, ανοίγοντας τον δρόμο στη δικαστική οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για τη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι το σκοτεινό του πρόσωπο.

Κοροναϊός : Πότε θα αρθούν οι περιορισμοί – Οι αριθμοί που θα άρουν το lockdown

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα γνώρισε τον σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και ήρθαν πολύ κοντά.

Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε.

«Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Στην κατάθεσή της, η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να υποστήριξε πως «το 2016 ου είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

Από τι παρέλυσε τελικά ο γιατρός στην Κέρκυρα;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tanea.gr

You May Also Like

More From Author