Δεν ήθελα να την στείλω στο νοσοκομείο, λέει ο δράστης – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Estimated read time 1 min read

«Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση». Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας σε αστυνομικούς ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης φίλης του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον “Ευαγγελισμό”.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωϊ της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στο Περιστέρι. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή.

Οι αρχές είχαν εξαπολύσει αναθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ η σύντροφός του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η ΕΛ.ΑΣ είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, ενώ άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει.

Για το ενδεχόμενο να παραδοθεί ο ίδιος στις αρχές μίλησε και η κόρη του 46χρονου δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, η κόρη του πήρε τηλέφωνο τον πρώην σύζυγο της 40χρονης και αφού του είπε ότι αυτό που έκανε ο πατέρας της δεν ήταν σωστό, συμπλήρωσε ότι βρίσκεται εκτός Αττικής και ότι θα παραδοθεί σήμερα στην αστυνομία.

Το σοκαριστικό μήνυμα της κόρης του δράστη

Μία ανάρτηση της κόρης του δράστη σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Το κορίτσι σοκαρισμένο και αυτό από τα γεγονότα δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του πατέρα της.

«Να σαπίσεις στη φυλακή» λέει η κόρη του «τέρατος» της Αργυρούπολης

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

.svg%3E

Το περιστατικό

Η γυναίκα, που δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα της, διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Εν τω μεταξύ η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα, ο οποίος πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive του Alpha, φέρεται να υπήρξε προστριβή μεταξύ τους, ενώ γείτονες δήλωσαν πως άκουσαν τον άνδρα να της φωνάζει και να τη χτυπά και τότε κάλεσαν την αστυνομία. Ο φερόμενος ως δράστης καταζητείται καθώς όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας εξαφανίστηκε.

Αυτός είναι ο δράστης

Η άτυχη κοπέλα, η οποία δίνει δίνει μάχη της ζωή της, φαίνεται πως δεν γνώριζε το παρελθόν του δράστη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανίσει επιθετικές τάσεις και σε πρώην συντρόφους του. Οι πληροφορίες θέλουν τον 46χρονο να έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο, δεν μακροημέρευσε κανένας γάμος λόγω του επιθετικού του χαρακτήρα.

Περίοικοι στο σπίτι του 46χρονου, όπου έγινε ο βίαιος ξυλοδαρμός το πρωί της Παρασκευής, δεν γνώριζαν καλά τη 40χρονη κοπέλα καθώς επρόκειτο, όπως λένε, για μια σχέση λίγων μηνών. Η 40χρονη έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.   svg%3E

Πηγή άρθρου www.onlarissa.gr

You May Also Like

More From Author