Επτά τόνοι γάλα, τρεις ώρες τυροκόμηση και μια καλή μεγάλη παρέα, που γλέντησε μέχρι πρωίας, δείχνουν πως η συνεργασία και η αποφασιστικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλων όσοι οργανώνουν τη Γιορτή Βοσκού και Τυριού που πραγματοποιείται, κάθε Ιούλιο, τα τελευταία 4 χρόνια, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ζωνιανών.
Στο πλαίσιο αυτό, από χθες μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα, παρασκευάστηκε ένα τυρί τύπου Γραβιέρα, το οποίο θα αποτελέσει την αφορμή η περιοχή και οι κτηνοτρόφοι της να μπουν στο Βιβλίο Γκίνες.