Γονιός σε Τσίπρα: Θέλω το δίκιο του χαμένου παιδιού μου [βίντεο]

Estimated read time 1 min read

Δυνατές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Παίδων «Αγία Σοφία» κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα. Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πατέρας του τρίχρονου κοριτσιού που πέθανε τον περασμένο Μάιο στο Ιπποκράτειο.

Ο νεαρός άνδρας, εμφανώς συγκινησιακά φορτισμένος, μίλησε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκλονίζοντας τους παρευρισκόμενους και καταγγέλλοντας ότι μετά από τέσσερις μήνες ακόμη δεν έχει μάθει την αιτία θανάτου της κόρης του.

«Βρέθηκα τυχαία σήμερα εδώ, είχα όμως σκοπό να έρθω στην πόρτα σας, έπαιρνα σε υπουργεία τηλέφωνο και δεν το σήκωνε κανένας, δεν θέλω να κατονομάσω, θέλω να μην χάνονται παιδιά. Θέλω το δίκιο του χαμένου παιδιού μου» είπε ο άτυχος πατέρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να μάθει περισσότερα για την υπόθεση και αφού τον ηρέμησε του είπε ότι μόλις τελειώσει η συνάντησή του με τη διοίκηση του νοσοκομείο θα συζητήσουν αναλυτικά.

Το βίντεο από το documento.gr

Η υπόθεση θανάτου του νεαρού κοριτσιού είχε απασχολήσει εντόνως τον περασμένο Μάιο. Το άτυχο παιδί πέθανε το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ είχε νοσηλευτεί για έντεκα ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Οι γονείς του κοριτσιού έχουν ήδη καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν παραλείψεις και ευθύνες των γιατρών.

 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author