Γλυκά Νερά – Sun: «Φοβήθηκαν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ρίξει το ελικόπτερο από την Αλόννησο» – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Η βρετανική «Sun» αποκάλυψε το γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν μετέφερε με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Επικίνδυνος άνθρωπος, ικανός για όλα» δήλωσε αστυνομικός που είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «Sun», σύμφωνα με τις οποίες απορρίφθηκε το πλάνο να μεταφερθεί στην Αθήνα με αεροπλάνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, την ημέρα που η ΕΛ.ΑΣ. κατέληξε στο ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν και έσπευσε στην Αλόννησο με ελικόπτερο για να τον φέρει πίσω στη ΓΑΔΑ και να αποσπάσει την ομολογία του.

Στο ρεπορτάζ των Βρετανών αναφέρεται πως Έλληνας αστυνομικός που πήρε μέρος στην επιχείρηση ανέφερε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ένας «επικίνδυνος άνθρωπος» και η επιχείρηση είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία.

«Δεν θέλαμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Είχαμε «χτίσει» μια σχέση που βασιζόταν στην εμπιστοσύνη, αλλά ξέραμε σε αυτό το σημείο ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Ήταν ικανός για όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αστυνομικού στους Βρετανούς, ο λόγος που δεν μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την Αλόννησο στην Αθήνα με το ελικόπτερο, αλλά πήγε πρώτο στη Σκιάθο με πλωτό μέσο και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι για τη ΓΑΔΑ, ήταν ο φόβος των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. να μην επιχειρήσει ακόμα και την κατάρριψη του ελικοπτέρου.

Το γεγονός ότι είχε αντιληφθεί πως οι Αρχές είχαν καταλάβει το «θέατρο» που έπαιξε επί 37 ημέρες, σύμφωνα με τους Βρετανούς, έκανε τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι ήταν ικανός ακόμα και για απόπειρα αυτοκτονίας. Έτσι, δεν ήθελαν να του δώσουν κανένα περιθώριο να επιχειρήσει το απονενοημένο διάβημα ακόμα και μέσω της κατάρριψης του ίδιου του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. που εσπευσμένα βρέθηκε στην Αλόννησο για να τον φέρει πίσω στην Αθήνα, μόλις μερικά λεπτά μετά το 40ήμερο μνημόσυνο της άγρια δολοφονημένης Καρολάιν από τον ίδιο…

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 32χρονος συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από την Αλόννησο στη Σκιάθο, από όπου φέρεται πλέον να του τοποθετήθηκαν οι χειροπέδες και να επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο με προορισμό την Αθήνα, έδειχνε ευδιάθετος και γελούσε, συνεχίζοντας το θέατρο που είχε «στήσει» όλο αυτό το διάστημα.

Η κορύφωση της υποκρισίας του Αναγνωστόπουλου, είχε έρθει μερικές στιγμές νωρίτερα όταν στο μνημόσυνο της 20χρονης αγκάλιαζε τη μητέρα της, με τα ίδια χέρια που της είχε αφαιρέσει τη ζωή

Ούτε στην πρόβα νυφικού δεν άφηνε την Καρολάιν μόνη ο συζυγοκτόνος

Νέες μαρτυρίες είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από άνθρωπο που είχε συνεργαστεί μαζί του. Τις τελευταίες ημέρες ο 32χρονος βρίσκεται στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά την ομολογία για τη δολοφονία της Καρολάιν. Μπορεί τα πράγματα να έχουν πάρει το δρόμο τους, αλλά οι αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του πιλότου εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την τριετία 2013-16 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ως επαγγελματική έδρα τη Σαντορίνη. Από εκεί πραγματοποιούσε πτήσεις με το ελικόπτερο σε όλη την Ελλάδα. Ο Γιάννης Χαλβατζής, ιδιοκτήτης εταιρείας αερομεταφορών, συνεργάστηκε μαζί του και μίλησε στην εφημερίδα Realnews για το πώς ήταν τότε ο συζυγοκτόνος.

«Ο Μπάμπης ήταν πάντα λίγο απόμακρος και συνεσταλμένος. Ευγενικός, αλλά και κλειστός χαρακτήρας. Ηταν άρτιος πιλότος, αλλά και λίγο νάρκισσος. Κάτι που είναι και κάπως φυσιολογικό, όταν είσαι πιλότος σε τόσο μικρή ηλικία», ήταν τα λόγια του.

«Μας έκανε εντύπωση η διαφορά ηλικίας με την Καρολάιν»

Το 2016 έγινε γνωστό ότι ο 32χρονος είχε σχέση με μια ανήλικη. Αυτή ήταν η Καρολάιν που τότε δεν είχε ακόμα ενηλικιωθεί. Ο κ. Χαλβατζής ανέφερε ότι τότε δεν ήξεραν την ηλικία της αλλά φαινόταν ότι είναι μικρό κορίτσι. «Είχαμε δει την Καρολάιν και μας είχαν κάνει εντύπωση η ηλικία της και η σχέση τους. Δεν μας είχε πει πόσων χρόνων είναι, αλλά φαινόταν ότι επρόκειτο για ένα κοριτσάκι», τόνισε.

Ο πρώην συνεργάτης του πιλότου υποστήριξε ότι κανένας στη Σαντορίνη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Αναγνωστόπουλος θα έκανε κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη δολοφονία του σκύλου, καθώς όπως είπε είχε δείξει μεγάλη αγάπη για τα ζώα.

Η Καρολάιν ήθελε έναν γάμο «σαν παραμύθι»

Το 2019, και όταν η Καρολάιν τελείωσε το σχολείο, ακολούθησε τον Μπάμπη στην Αθήνα προκειμένου να ζήσει μαζί του. Δεν άργησε να βρει το νυφικό της και το ζευγάρι προχώρησε τις διαδικασίες για την αγορά του.

«Η Καρολάιν είχε δει ένα νυφικό μου από το ίντερνετ και με πήρε τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού. Ηρθε αποφασισμένη, ήθελε το συγκεκριμένο νυφικό. Της έφτιαξα το πέπλο και κάναμε κάποιες πολύ μικρές τροποποιήσεις», θυμάται η ιδιοκτήτρια του οίκου νυφικών Μαριάννα Κιουλάνη.

Μάλιστα η ιδιοκτήτρια θυμάται ότι ο Μπάμπης ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της και δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της ούτε στην πρόβα του νυφικού. Όταν η Καρολάιν αποκάλυψε στην κ.Κιολάνη ότι ο γάμος θα γίνει στην Πορτογαλία το αιτιολόγησε λέγοντας ότι θέλει να το ζήσει σαν να είναι παραμύθι.

«Επέβαλαν στην Καρολάιν να σταματήσει το Kickboxing»

Για το ταλέντο της Καρολάιν στις πολεμικές τέχνες μίλησε ένας άνθρωπος που την γνώριζε καλά από τη σχολή που πήγαινε η 20χρονη. Υποστήριξε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν μεγάλο ταλέντο και αποκάλυψε ότι δέχτηκε πιέσεις από άλλους για να σταματήσει.

«Η Καρολάιν ήταν μια πολύ καλή αθλήτρια, ίσως η καλύτερη που πέρασε από τη συγκεκριμένη σχολή. Hταν ένα κορίτσι-θαύμα, ένα μοναδικό ταλέντο, που δυστυχώς σταμάτησε το kickboxing όχι επειδή το ήθελε, αλλά επειδή της το επέβαλαν… Από τη σχολή προσπάθησαν να την πείσουν να μη σταματήσει το kickboxing, ενώ της τόνιζαν ότι ήταν μικρή και ότι είχε διαφορά ηλικίας με τον Μπάμπη. Δεν κατάφεραν να την αποτρέψουν», ήταν τα λόγια του ανθρώπου που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Στην ίδια πτέρυγα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο παπάς με το βιτριόλι και ο «Artfreak»

Στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα για την ΣΤ’ πτέρυγα οδηγείται σήμερα ο 49χρονος που έκλεψε πριν 9 χρόνια τον πίνακα του Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη.

Στην ίδια πτέρυγα που θεωρείται… VIP βρίσκονται ήδη ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μαζί με τον ρασοφόρο βιτριολιστή της Μονής Πετράκη.

Ο 49χρονος «artfreak», όπως ήταν το ψευδώνυμό του στο Twitter, αναμένεται να οδηγηθεί μετά τις 12 στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αφού περάσει τα προβλεπόμενα τεστ Covid και οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας, στη συνέχεια θα περάσει από συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελο του.

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, η λεγόμενη V.I.P, οδηγούνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας και προφίλ.

Από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, το κατώφλι της ΣΤ’ έχουν περάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο παπάς με το βιτριόλι της Μονής Πετράκη και σήμερα, ο «ArtFreak».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την πρώτη ημέρα είχε ζητήσει να εργάζεται στις φυλακές για να περνάει ο χρόνος του, όπως είπε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Εστίαση και κέντρα διασκέδασης μόνο με καθήμενους – Όλα τα νέα μέτρα



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author