Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο 32χρονος πιλότος για την ψυχολόγο και τις ‘εικασίες’ – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά νερά, απάντησε σε διάφορα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης, ενώ μίλησε και για τον ρόλο της ψυχολόγου της 20χρονης.

Ο πιλότος δήλωσε στην κάμερα του MEGA, πως επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, ώστε να βοηθήσει τη νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της.

“Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας”, είπε.

Οι αστυνομικοί, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου της Κάρολαϊν, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι που είχε μοιραστεί η 20χρονη, που με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Ο 32χρονος στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι η κατάθεση αυτή, όπως και ότι άλλο δημοσιεύεται, είναι στοιχεία τα οποία έχουν ήδη εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς και απλώς δημοσιεύονται ώστε να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα και να μην ξεχαστεί.

“Ότι ευρήματα ακούτε σαν είδηση είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να πιαστεί από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να πουλάει. Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση”, δήλωσε.

“Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το ρεπορτάζ τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author