Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε το νέο σπίτι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν ο συζυγοκτόνος – Ειδήσεις – νέα

Estimated read time 1 min read

Νέα στοιχεία που αποτυπώνουν τον κυνισμό και την αναλγησία του 33χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Σε συνέχεια της αποκάλυψης του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν ότι ο πιλότος και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο για την κηδεία της, ο ίδιος σχεδίαζε κανονικά το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι.

Σχολεία: Οι 4 άξονες του εκπαιδευτικού ν/σ – Οι κομβικές ρυθμίσεις

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 33χρονος πιλότος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους, στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Σοκαρισμένοι οι εργάτες

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν μετά τη δολοφονία της Καρολάιν είχαν πάθει σοκ, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του να συνεχίσει τις εργασίες για το νέο σπίτι στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και εκείνος απάντησε ότι «ήταν επιθυμία της Καρολάιν».

Ξαφνικά, προέκυψε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η κατασκευή του σπιτιού, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου δεν έχουν διευθετηθεί τα ρέματα και δεν μπορούν να δοθούν υψόμετρα, ώστε να φανεί πού ακριβώς θα γίνει η πλατφόρμα για να στηθεί το σπίτι.

Τότε, ο 33χρονος πιλότος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να κάνουν οι υπεύθυνοι του έργου ό,τι μπορούν γιατί θέλει να μετακομίσει σύντομα στο νέο σπίτι και να φύγει από το ενοίκιο.

Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε τόσο ο 33χρονος δολοφόνος έλεγε στους συνομιλητές του, σαν να ήθελε να τους πείσει: «Είμαι καλός άνθρωπος…».

Ζήτησε από την οικογένεια της Καρολάιν να πληρώσει για το φέρετρο

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν είχε αποκαλύψει νωρίτερα ότι ο 33χρονος πιλότος απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

All Star Gala Verdi: Η σούπερ σταρ της όπερας και ο διάσημος σύζυγός της στο BHMAgazino
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tovima.gr

You May Also Like

More From Author