Γλυκά Νερά: Η πρώτη εικόνα του δολοφόνου της Καρολάιν μέσα από τη φυλακή – «Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται προφυλακιστέος από την Τρίτη ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στην πρώτη του φωτογραφία μέσα από το σωφρονιστικό ίδρυμα -την οποία παρουσίασε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων- φαίνεται ο ίδιος πίσω από τα συρματοπλέγματα, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του. Ο συζυγοκτόνος στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι, φορώντας μπλε σορτσάκι και γκρι μπλούζα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εχει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο ο οποίος κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, τις πρώτες ώρες της κράτησής του, ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της συζύγου του δεν μιλούσε καθόλου, όμως πλέον έχει επικοινωνία με τους συγκρατούμενούς του. Φέρεται μάλιστα να έχει έρθει πιο κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα και βρίσκεται στο ίδιο κελί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του», ανέφερε άνθρωπος μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού για τον 33χρονο πιλότο. Ο στυγνός δολοφόνος της Καρολάιν δείχνει αρκετά άνετος και έχει εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα, σύμφωνα με το STAR, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει και κάποια βιβλία. Την Πέμπτη πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς.

Γλυκά Νερά: Το επισκεπτήριο στον δολοφόνο της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού

Το πρώτο επισκεπτήριο δέχθηκε σήμερα ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος μετά την ομολογία του φόνου στα Γλυκά Νερά. Τον 33χρονο επισκέφθηκε ο δικηγόρος του με τον οποίο συζήτησαν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author