Γλυκά Νερά: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον πιλότο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού -Τώρα… ταΐζει γάτες | ΕΛΛΑΔΑ

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο από τη ζωή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής του Κορυδαλλού δημοσιοποίησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στις αποκλειστικές εικόνες της έκτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, ο πιλότος φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης.

Μάλιστα, στο οπτικό ντοκουμέντο ο 33χρονος φαίνεται «φιλόζωος», που νοιάζεται ακόμη και για τα γατάκια της φυλακής, παρά το γεγονός ότι είχε πνίξει με τα χέρια του τον σκύλο της οικογένειας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Star

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στο κελί, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, και για την κηδεμονία. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενό του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Με αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Το ψέμα του δολοφόνου στον ανακριτή

Εντύπωση είχε προκαλέσει στις Αρχές η κίνηση του δολοφόνου ελάχιστα λεπτά μετά το έγκλημα, στις 4:36, να μπει και να τσεκάρει το gmail του.

Τον ρώτησε ο ανακριτής στην απολογία του και εκείνος απάντησε ότι του είχε έρθει ένα μέιλ από την Καρολάιν, το οποίο ήταν το μέιλ με το περιεχόμενο «you’re stupid».

Από την ανάλυση όμως του κινητού αποκαλύπτεται ότι το συγκεκριμένο μήνυμα το έχει δει από τις 23:18, δηλαδή πέντε ώρες πριν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανώς μπήκε να δει κάποιο μέιλ που περίμενε ή να διαγράψει μήνυμα που δεν έπρεπε να πέσει στην κατοχή της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author