Γλυκά Νερά: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

Estimated read time 1 min read

«Το επονομαζόμενο «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη δολοφονία της ίσως να μην υπάρχει. Από την πρώτη εξέταση του κινητού του δολοφόνου, ανάλυση τηλεφωνικών συνομιλιών του ιδίου όπως κι άλλων προσώπων δεν φαίνεται να προσδιορίζεται η παρουσία άγνωστου μέχρι σήμερα προσώπου που είχε ρόλο συνεργού ή ηθικού αυτουργού στη δολοφονία της Καρολάιν.

Όπως εξάλλου να ήταν μία από τις αιτίες για την πολύμηνη διένεξη του ζευγαριού. Καθότι αυτό θα αναδεικνυόταν από τις σημειώσεις της άτυχης 20χρονης ή κι από τις εκμυστηρεύσεις της στην οικογενειακή σύμβουλο Ελένη Μυλωνοπούλου. Χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλεισθεί οτιδήποτε για την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαΐου οπότε είχαν διακοπεί οι συνεδρίες με την σύμβουλο ενώ τότε δεν κατέγραφε τις εμπειρίες και την καθημερινότητα του το θύμα. Εκτιμούμε ακόμη ότι αν τάχα υπήρχε «τρίτο πρόσωπο» στη ζωή της Καρολάιν, κάτι προφανώς εντελώς απίθανο, θα ήταν το πρώτο που θα είχε επικαλεσθεί ο δολοφόνος της για να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Οι λόγοι της δολοφονίας της Καρολάιν ίσως πρέπει να αναζητηθούν κατά κύριο λόγο σε όσα συνέβαιναν μέσα στο ζευγάρι και ίσως σε ένα τμήμα του στενού περιβάλλοντος κυρίως του δράστη…»

Από τη «Στέλλα» στον «Ζορμπά» και από τον Παπαχρόνη στην υπόθεση Φραντζή

Σε αυτές τις αναφορές, προχώρησε μιλώντας προς «Το Βήμα», υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που γνωρίζει πολλές άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της δολοφονίας –στις 11 Μαΐου – στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Όπως επισημαίνει ο εν λόγω αξιωματούχος «αρχικά έχει αποκλεισθεί η παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου στο σπίτι του ζευγαριού την ώρα της δολοφονίας. Εχει γίνει εξαντλητική έρευνα γι αυτό από την φάση που εξεταζόταν η εκδοχή – σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο σύζυγος – για τους ληστές εισβολείς. Δεν υπήρχε τίποτα. Όμως από την ανάλυση μαρτυριών, αναφορών αλλά κι εγγράφων που έχουν εντοπισθεί τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει δημιουργηθεί μια πρώτη εικόνα για τους λόγους των διαρκών επεισοδίων στο ζευγάρι.

Όπως λόγω της συμπεριφοράς του πιλότου και του ασφυκτικού κλοιού γύρω από την Καρολάιν. Κι ακολούθως τη δυσφορία της 20χρονης, των προβλημάτων της εγκυμοσύνης της, της πρόθεσης της να ξεκινήσει τις σπουδές της ή να φύγει από το σπίτι της . Κι αυτά θα ερευνηθούν διεξοδικά ασφαλώς από τις δικαστικές αρχές…”

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις συγγενείς του δράστη και του θύματος, προσωπικοί φίλοι τους ενώ κρίσιμη θεωρείται η νέα κατάθεση της κ Μυλωνοπούλου και τα SMS που φαίνεται να έχει από τον δράστη και το θύμα.

5 Ιουλίου 2015: Το match point του δημοψηφίσματος

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tanea.gr

You May Also Like

More From Author