Βόμβα! Συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το μεγάλο ριφιφί στις θυρίδες του Ψυχικού

Estimated read time 1 min read

Εξιχνιάστηκε το μεγάλο ριφιφί σε θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, ο ποντικός που άδειασε τις θυρίδες κοσμικών συνελήφθη και πρόκειται για τον Βασίλη Γκουρούση σύζυγο της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη η οποία ασχολείται με την περιποίηση ομορφιάς και την αισθητική.

Ο σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας ο οποίος είναι θεατρικός παραγωγός, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για την κλοπή – μαμούθ που έγινε στις θυρίδες τον περασμένο Νοέμβριο με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 5.000.000 ευρώ, προκάλεσε σοκ στον κύκλο γνωστών κοσμικών και επιχειρηματιών.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 58χρονου μετά από έρευνα στο βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και τον πιθανό χρόνο που μπορεί να έγινε η κλοπή. Στις θυρίδες που έγινε η διάρρηξη, οι αρχές εντόπισαν το DNA του συζύγου της ξανθιάς τηλεπερσόνας, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής να τον συλλάβουν το πρωί της Τετάρτης.

Πώς έδρασε

Ο 58χρονος σύζυγος της αισθητικού είχε καταστρώσει το σχέδιό του νοικιάζοντας μια θυρίδα στην τράπεζα με τα στοιχεία του, με στόχο να τοποθετήσει εκεί τα κλοπιμαία που θα άρπαζε από τις άλλες θυρίδες. Μάλιστα στόχος του ήταν σε κάθε επίσκεψή του να βγάζει σταδιακά κοσμήματα από τη θυρίδα που είχε μέσα τη λεία.

Όπώς έγινε γνωστό μετά τον εντοπισμό του, ο 58χρονος ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών αφού στο παρελθόν είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. κλοπές, υπεξαίρεση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες.

Έρευνες στο σπίτι και στο κέντρο αισθητικής

Η αστυνομία πραγματοποιήσε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού αλλά και στο κέντρο αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη στο Χαλάνδρι, ενώ σημειώνεται ότι στη θυρίδα που είχε νοικιάσει ο 58χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια και 7 κατσαβίδια, καθώς και 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Ο 58χρονος που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια.

H εισβολή διαρρηκτών στο διαμέρισμά τους και ο ξυλοδαρμός το 2016

Το διάσημο ζευγάρι είχε καταγγείλει το 2016 ότι άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι τους στη Βάρη και αφού τους ξυλοκόπησαν, έκλεψαν από χρήματα και τιμαλφή από το χρηματοκιβώτιό τους αξίας 100.000 ευρώ.

Τέτα Καμπουρέλη: «Ηταν παγίδα»

Η γνωστή τηλεπερσόνα μιλώντας στο gossiptv.gr αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για «παγίδα»: «Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά» είπε.

Πηγή άρθρου www.newsbreak.gr

You May Also Like

More From Author