Βορίδης: Κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου -Θα συμμετάσχουν όλοι, όχι μόνο εμβολιασμένοι | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Κανονικά θα διεξαχθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο ΥΠΕΣ είπε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για την απόφαση αυτή για τις παρελάσεις, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε άνοιγμα των περισσοτέρων δραστηριοτήτων και πρόσθεσε εξηγώντας την απόφαση: «Έχουμε καθημερινά συγχρωτισμούς από διαδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα γίνουν οι παρελάσεις».

Σε ότι αφορά στα μέτρα για τις παρελάσεις, ο κ. Βορίδης είπε ότι το κυρίαρχο μέτρο θα είναι «η ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας».

«Θα γίνουν κανονικά οι παρελάσεις με τήρηση των υγειονομικών μέτρων κυρίως με χρήση της μάσκας» είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε ότι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις και δεν υπάρχει καμία σκέψη για παρελάσεις μόνο για εμβολιασμένους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας γενικότερα για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «αν και δεν χειρίζομαι το θέμα κοιτώ την πίεση στο σύστημα υγείας. Εκεί είναι ισορροπημένα τα πράγματα, υπάρχει μια πίεση στη βόρεια Ελλάδα. Στο ΕΣΥ υπάρχουν αντοχές κυρίως ως προς το θέμα των ΜΕΘ. Η γενική εικόνα είναι μια εικόνα ισορροπίας».

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author