«Βλέπουν» έγκλημα πίσω από τον θάνατο της 26χρονης – Τα νέα ευρήματα ανατρέπουν τα πάντα (Βίντεο)

Estimated read time 1 min read

Ο σύντροφός της, παραμένει εξαφανισμένος έχει χαθεί από προσώπου γης…

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το θρίλερ που εκτυλίσσεται στο Κυκλαδίτικο νησί. Ανάστατη η Φολέγανδρος από τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και ο σύντροφός της, παραμένει εξαφανισμένος από προσώπου γης…

Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα. Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της. Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα χθες το μεσημέρι και οι έρευνες για την υπόθεση θρίλερ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η άτυχη γυναίκα είχε φτάσει στο νησί με 30χρονο φίλο της, την περασμένη Τρίτη (13-07-2021) και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορες περιοχές του νησιού. Τα ίχνη του άντρα που την συνόδευε έχουν χαθεί. Το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου.

Πάνω από το σημείο στον γκρεμό, διακρίνεται ακόμα το αυτοκίνητο της 26χρονης στο σημείο που σταμάτησε.

Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.



Πηγή άρθρου www.parapolitika.gr

You May Also Like

More From Author