Thursday, March 28 2024

Βιασμός 24χρονης: Η τελευταία εικόνα που θυμάται η Γεωργία Μπίκα πριν χάσει τις αισθήσεις της | ενότητες, κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη.

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η Εισαγγελία εξετάζει το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας το οποίο πιθανώς ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πλησιάζει σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr., μιλώντας για όλους και για όλα, έχει στη διάθεσή του άλλες δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας, του έχουν καταγγέλλει τηλεφωνικά άλλες δύο γυναίκες τον βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση, γιατί όπως είπε γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα, «να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό».

Ο κ. Ζιώγας διαβεβαίωσε πως οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρξει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση των περιστατικών εις βάθος.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο κ. Ζιώγας αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Όπως είπε, αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις απ’ όπου θα αποδεχτεί εάν πήρε ή όχι ναρκωτική ουσία.

 Συγκλονίζει η περιγραφή της 24χρονης για το τι συνέβη στη σουίτα

Συγκλονίζει η συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.  

“Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα “πρωτοχρονιάτικα να πάω πού;”. “Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου”, της είπα. “Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν”. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιό μου” περιέγραψε η 24χρονη.

“Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν να πάνε στο μαγαζί τους, και της οδηγούν σε αυτή την κατάσταση” λέει η 24χρονη.

“Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή” τονίζει η 24χρονη.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία της:



Πηγή άρθρου www.real.gr

You May Also Like

More From Author

Στην Τανάγρα σήμερα τα πρώτα έξι Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας

Έτσι έφθασε η Γεωργία στην Αστυνομία

You May Also Like: