Βίντεο – ντοκουμέντο από τη βίαιη επίθεση σε βάρος αλλοδαπού στη Θεσσαλονίκη – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Σοκάρει η βιαιότητα της επίθεσης που δέχτηκε ένας 40χρονος Πακιστανός το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι τέσσερα άτομα τού επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο του thestival.gr από την επίθεση, διακρίνεται ο 40χρονος να αμύνεται ημίγυμνος και μία ομάδα νεαρών αλλοδαπών να τον πλησιάζει και να τον χτυπά στο σώμα και το πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

Το επεισόδιο, που εκτυλίσσεται στη μέση του δρόμου, αναγκάζει τους οδηγούς να περιμένουν καρτερικά τη λήξη του. Μέχρις ότου ενημερωθεί για το περιστατικό η Άμεση Δράση και να φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, οι νεαροί είχαν σκορπιστεί στα γύρω στενά.

Ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές, ωστόσο, δεν αποδείχτηκε η εμπλοκή κάποιου από τους προσαχθέντες στο συμβάν. Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Οι κάτοικοι της οδού Μοναστηρίου και των γύρων οδών έχουν εκφράσει επανειλημμένα την ανησυχία τους για τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών που σημειώνονται τακτικά στην ευρύτερη περιοχή.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author