Βίντεο από τη μοιραία διαδρομή και ιατροδικαστής ρίχνουν φως στο δυστύχημα

Estimated read time 1 min read

Με οδηγό τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, μετά και την εμφάνιση του οδηγού του δεξιοτίμονου Audi R8 που εκινείτο παράλληλα με την Porsche του Mad Clip.
Μαρτυρίες λένε πως τα δυο super cars ξεκίνησαν κόντρα απο τα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης και αφου πέρασαν άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, η Porsche του 34χρονου ράπερ «έφυγε» εξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης. Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.



Οι αστυνομικοι ειχαν ταυτοποιήσει το συγκεκριμένο Audi και χθες ο οδηγός αφου παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη αποχώρησε. Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ ειχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author