Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσετε

Estimated read time 1 min read

Ειδικό ερωτηματολόγιο πριν την επιβίβαση τους στο πλοίο, θα πρέπει να συμπληρώνουν όσοι επιβάτες πραγματοποιούν ταξίδια, εντός της χώρας, διάρκειας μεγαλύτερης των 30 λεπτών, σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δείτε το ερωτηματολόγιο ακτοπλοϊάς εσωτερικού ΕΔΩ.

Ανάλογο ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρώνουν αντίστοιχα τόσο οι επιβάτες, όσο και τα μέλη του πληρώματος, των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια σε διεθνείς γραμμές (Ελλάδος – Ιταλίας).

Δείτε το ερωτηματολόγιο σε διεθνείς γραμμές (Ελλάδας – Ιταλίας) πατώντας ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα ερωτηματολόγια είτε στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, είτε στις ίδιες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, είτε μπορούν να τα κατεβάσουν από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (www.ynanp.gr).

Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια θα παραδίδονται από τους επιβάτες κατά την επιβίβαση τους σε μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Σε περίπτωση διαπίστωσης επιβατών οι οποίοι, με βάση το ερωτηματολόγιο, είτε παρουσιάζουν συμπτώματα, είτε έχουν εκτεθεί σε ασθενή COVID-19 με κάποιον από τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτό τις τελευταίες 14 ημέρες, δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση.

Το ερωτηματολόγιο θα τηρείται με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας για δύο μήνες από την ημέρα παραλαβής του σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων(GDPR).

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19 που ισχύουν στα ελληνικά επιβατηγά και επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία

Ειδήσεις σήμερα:
Ταμείο ανάκαμψης ύψους 500 δισ. ευρώ προτείνουν Γερμανία και Γαλλία

Ειδικές εκπτώσεις για τις μετακινήσεις ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τις Μινωικές Γραμμές

Σουηδία: Είχε τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών τον Απρίλιο μετά το 1993

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>



Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author