Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Estimated read time 1 min read

Με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 για τους υποψηφίους από τα Γενικά Λύκεια. Είναι το δεύτερο μάθημα στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές των ΓΕΛ, μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα στην οποία εξετάστηκαν τη Δευτέρα

Δείτε εδώ τα θέματα των Αρχαίων

Δείτε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών

Δείτε εδώ τα θέματα της Βιολογίας


Αυτό είναι το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων
Από 29 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων. Στην ιστοσελίδα https://www.minedu.gov.gr/news/49064-15-06-21-analytiko-programma-eidikon-mathimaton, μπορούν οι υποψήφιοι να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων, τα εξεταστικά κέντρα Αγγλικών, τα εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (εκτός Αγγλικών), τα εξεταστικά κέντρα υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και τις γενικότερες οδηγίες προς τους υποψηφίους.

Με σελφ τεστ

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Όσον αφορά τα μέτρα, τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές οφείλουν να φορούν μάσκα ενώ η συμμετοχή υποψηφίων, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις πανελλαδικές προϋποθέτει τη διενέργεια self test και την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σε αυτοδιαγωνιστικό τεστ, το τεστ θα πρέπει να επαναληφθεί σε δημόσια δομή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεμιστοκλέους: Αν έχουμε τέταρτο κύμα της πανδημίας το ηλικιακό όριο για το AstraZeneca μπορεί να κατέβει

Τρία εμβόλια ανοιχτά για τους 18-24 – Κανονικά η προσέλευση για AstraZeneca

Του έστειλαν… ταχυδρομικώς στη Βέροια ένα κιλό κάνναβης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author