ΑΣΟΕΕ: Εικόνες ντροπής από την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Μία απαράδεκτη εικόνα ήρθε στην δημοσιότητα από την επίθεση σε βάρος του γραφείου του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ίδιου του πρύτανη, Δημήτρη Μπουραντώνη.

Η φωτογραφία που συνοδεύει ανάρτηση των ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως “πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης” στο indymedia, δείχνει τον πρύτανη εν μέσω ατόμων με περασμένη στο λαιμό του μία ταμπέλα με το σύνθημα “αλληλεγγύη στις καταλήψεις”.

Οι υπογράφοντες το κείμενο δικαιολογούν την απεχθή πράξη τους λέγοντας πως ο πρύτανης, “μέσα από τον τότε θεσμικό του ρόλο ήταν συνυπεύθυνος στην εκκένωση της κατάληψης Βανκβούβερ Απαρτμάν και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ” και πως μέσα από “άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ”, ενώ τον κατηγορούν πως “εμπλέκεται σε ύποπτες αναθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων σε οργανισμούς και εταιρίες για αμισθί παροχή πνευματικής εργασίας που συνεπάγεται την εκμετάλλευση φοιτητών/τριων που ασκούν την πρακτική τους”.

Κλείνοντας το κείμενό τους, οι αυτοαποκαλούμενοι “αλληλέγγυοι” ειρωνεύονται τον πρύτανη γράφοντας “Ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author