Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Estimated read time 1 min read

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν με τίτλο «εξέλιξη πορείας υγείας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου», η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει ότι «η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, για 5η συνεχή ημέρα, παραμένει σταθερή».

Ο Αρχιεπίσκοπος, υπενθυμίζεται, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και χθες εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύθηκε αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Παίρνει εξιτήριο ο Αναστάσιος

Εξιτήριο θα πάρει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και 12 μέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του, του επιτρέπει να βγει και να επιστρέψει σπίτι του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, θα λάβει σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μετά από νοσηλεία δώδεκα ημερών.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος μετά το εξιτήριό του, θα παραμείνεισε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες».

Ειδήσεις σήμερα: 

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του Dj Decibel για τον θάνατό του – Συντετριμμένοι οι φίλοι του

Τι φοβάται η Τουρκία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ;

Ανοίγει η πλατφόρμα για όσους έχασαν την ευκαιρία ρύθμισης των χρεών τους με 120 δόσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author