Αντιεμβολιαστές: Κάνουν «ντου» στις εκκλησίες– Νέο θερμό επεισόδιο σε ιερό ναό (vid) – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Νεαρός επιτέθηκε σε ιερέα γιατί κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν στη Ζάκυνθο – Στην Θεσσαλονίκη αντιεμβολιαστής φώναζε «αίσχος» και «ντροπή σας» την ώρα που μιλούσε για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού ο Μητροπολίτης

Στόχο τις εκκλησίες έχουν βάλει τις τελευταίες ημέρες οι αντεμβολιαστές αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπαίνουν στις λειτουργείες προκειμένου να δημιουργούν εντάσεις όταν ακούσουν τους ιερείς να προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Μετά τη Ζάκυνθο που σημειώθηκε το πρώτο περιστατικό ακολούθησε Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. Την ώρα που μιλούσε για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού ο Μητροπολίτης, κάποιοι άρχισαν να ουρλιάζουν «αίσχος» και «ντροπή σας», ενώ μάλιστα του επιτέθηκαν και φραστικά. Επικράτησε ένταση και πολλοί αποχώρησαν εξοργισμένοι.

Να σημειωθεί ότι χθες (27/7) ένταση επικράτησε στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, με αφορμή τους εμβολιασμούς και την πανδημία.

Όταν τελείωσε η δέηση έξω από την εκκλησία και οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ο εφημέριος του χωριού στον λόγο που απεύθυνε στους πιστούς ανέφερε και την μάστιγα του κορονοϊού που βιώνει η ανθρωπότητα. Την ώρα που ο εφημέριος έφτασε στο θέμα του εμβολιασμού ένας πολίτης άρχισε να φωνάζει διότι εξαγριώθηκε φωνάζοντας «αίσχος».

Μάλιστα παρ’ ολίγον να σημειωθεί… σύρραξη αφού ο εξαγριωμένος βρέθηκε απέναντι σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος προσπάθησε να του κλείσει τον δρόμο προς τον εφημέριο χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.874 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 15 νεκροί σε 24 ώρες, στους 144 οι διασωληνωμένοι



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author