Ανδρέας Τσούνης: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά, μετά το θάνατό της [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα, την πορεία τους από εδώ και στο εξής χωρίς εκείνη στο πλευρό τους.

Ο Ανδρέας Τσούνης και τα τρία της παιδιά, η Αιμιλία, ο Γιώργος και η Κατερίνα, τρία παιδιά που με λόγια τρυφερά αποχαιρέτησαν τη μητέρα τους στην εκκλησία συγκινώντας άπαντες, ήταν το ακλόνητο στήριγμα της Φώφης Γεννηματά, μέχρι την τελευταία στιγμή. Συμπαραστάτες της στα 14 χρόνια που έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο και φυσικά στις δύσκολες στιγμές στον Ευαγγελισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σοκ μεγάλο. Από το μεσημέρι της Δευτέρας προσπαθούν να διαχειριστούν το σοκ, τον πόνο και τη νέα πραγματικότητα.

Η Συλβάνα Ράπτη αποκάλυψε το SMS που της έστειλε η Φώφη Γεννηματά το πρωί της Κυριακής [εικόνα]

Απαρηγόρητη η αδελφή της Φώφης Γεννηματά, Μαίρη -Από νωρίς δίπλα στη σορό της στη Μητρόπολη [εικόνες]

Ο Ανδρέας Τσούνης, ο πατέρας των δύο μικρότερων παιδιών της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος σε μια στιγμή φόρτισης κατεγράφη από την κάμερα να προσκυνάει τη σορό της συζύγου του και να χτυπά με τη γροθιά του το φέρετρο σαν να φώναζε «γιατί τόσο νωρίς», έκανε πριν λίγες ώρες την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook, μετά το χαμό της συζύγου του.

Ο Ανδρέας Τσούνης, άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου του στο Facebook (cover photo) και έβαλε μία με τη Φώφη Γεννηματά και τον αγαπημένο της πατέρα, Γιώργο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μηνύματα στην ανάρτηση αυτή εκατοντάδες, από ανθρώπους που μπορεί να μην τους γνώριζαν προσωπικά, αλλά θέλουν αυτές τις ώρες να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author