Ανατριχιαστικές οι καταγγελίες της 18χρονης που την εξέδιδε αστυνομικός – Πώς ξέφυγε από τον κακοποιητή της

Estimated read time 1 min read

Με εμφανή σημάδια στο πρόσωπο της από χτυπήματα του κακοποιητή της καταθέτει αυτή την ώρα στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων η 18χρονη, η οποία κατήγγειλε πως την κακοποιούσε και την εξέδιδε αστυνομικός.

Σύμφωνα με την 18χρονη, ο αστυνομικός, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Όπως καταγγέλλει στο in.gr ο δικηγόρος της 18χρονης, Γιάννης Μυκωνιάτης, ο αστυνομικός την είχε μάλιστα απειλήσει με όπλο ενώ είχε δημοσιοποιήσει στοιχεία της σε γνωστή ιστοσελίδα μέσω της οποίας την εξέδιδε.

Η 18χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον κακοποιητή της και αναζήτησε βοήθεια σε κοντινή καφετέρια η οποία ήρθε σε φεμινιστική ομάδα η οποία με την σειρά της κάλεσε δικηγόρο για την υπεράσπισή της.

Η υπεράσπιση της 18χρονης ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη στον αστυνομικό για τις κατηγορίες που του προσάπτονται, για βιασμό και σωματική βλάβη.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο κακοποιητής της κοπέλας δεν έχει συλληφθεί παρ’ ότι σύμφωνα με τον νόμο, όπως αναφέρει η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη, όταν καταγγέλλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι παρά τα εμφανή σημάδια σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης οι αστυνομικοί δεν μετέφεραν την 18χρονη σε νοσοκομείο ούτε εξετάστηκε από γιατρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author