Ανακοπή καρδιάς έπαθε 18χρονος σε 5×5 στη Θεσσαλονίκη

Estimated read time 1 min read

Φωτογραφία Αρχείου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα σε γήπεδο 5×5 επί της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου 18χρονος υπέστη ξαφνική ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με την παρέα του. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου διακομίσθηκε.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο GRTimes, ο νεαρός με καταγωγή από τη Βέροια ξεκίνησε να ζαλίζεται με αποτέλεσμα να καθίσει στον πάγκο για να συνέλθει. Λίγο μετά σηκώθηκε για να επιστρέψει στο «γρασίδι» και ακαριαία κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς.

Στον χώρο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ιατρικό προσωπικό για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή και να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, με το που σημειώθηκε το περιστατικό άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ «Ηρακλή» (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και πάλι.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author