Αμπράμοβιτς: Είναι διαπραγματευτής της Μόσχας λέει ο Ιμπραχίμ Καλίν

Estimated read time 1 min read

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι στην Κωνσταντινούπολη αφού συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις Κιέβου και Μόσχας για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Ιμπραχίμ Καλίν, ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι «έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ως διαπραγματευτής, όπως δήλωσε στο CNN ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας.

Κινήματα ειρήνης: Η λογική του «ναι μεν αλλά…» και η σχετικοποίηση των ευθυνών

«Επιτρέψτε μου να επαναδιατυπώσω»

Μόνο ως διαπραγματευτής ορισμένος από τη Μόσχα θα μπορούσε άλλωστε να μπει στην Τουρκία, διευκρίνισε ο κ. Καλίν, καθώς οι Ρώσοι επιχειρηματίες υπόκεινται σε κυρώσεις.

«Ο Αμπράμοβιτς ήρθε στην Τουρκία ως μέλος μιας ομάδας διαπραγματευτών. Επιτρέψτε μου να επαναδιατυπώσω όμως: Ήρθε ως κάποιος που διορίστηκε από τον Πούτιν ως διαπραγματευτής», είπε ο κ. Καλίν.

Να σημειώσουμε ότι και η ουκρανική πρεσβεία στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα έχουν ξεκινήσει.

Επίσης, των διαπραγματεύσεων προηγήθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ του Βλαντιμίρ Μεντίνσκι και του Ντέιβιντ Αρακάμια από τη ρωσική και την ουκρανική αντιπροσωπεία, αντίστοιχα, σύμφωνα με το TASS.

Ουκρανία: Ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στο προεδρικό γραφείο στην Κριμαία

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.tanea.gr

You May Also Like

More From Author