Αγνωστοι βεβήλωσαν τα γκράφιτι με τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Αγνωστοι βεβήλωσαν το βράδυ της Δευτέρας τα γκράφιτι με τους 12 ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Τα γκράφιτι που είχαν δημιουργηθεί για να τιμηθεί η επέτειος 200 ετών από την Επανάσταση από τον γκραφιτά Εύρυτο, βεβηλώθηκαν από αγνώστους, με τον δήμαρχο της περιοχής να αναρτά τις φωτογραφίες στα σόσιαλ. Ο κ. Γ. Κωνσταντάτος έδειξε την δυσαρέσκειά του στο facebook, αλλά δεν έκρυψε πως δεν έμεινε και έκπληκτος από αυτή τη κίνηση. Να τονιστεί πως με αφορμή τα γκράφιτι είχε ξεσπάσει καβγάς στα σόσιαλ με ορισμένους να αποκαλούν τον γκραφιτά «ακροδεξιό»

Η ανάρτηση
του δημάρχου για τον βανδαλισμό στα
γκράφιτι

«Και οι
Τούρκοι το ίδιο έκαναν!

Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.

Ήταν αναμενόμενο
από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της
πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους
ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο
διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική
πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ
χαίρετησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που
ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!

Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.

Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βεβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας».



Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author