Αίθριος καιρός το Σάββατο – Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία

Estimated read time 1 min read

Καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται αύριο, Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Παγετός και τοπικές ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στα νότια θα αυξηθούν. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 18, στη Θεσσαλία από 0 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή άρθρου www.cnn.gr

You May Also Like

More From Author