Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με έστειλαν σαν πρόβατο στη σφαγή λέει ο σύντροφός…

Estimated read time 1 min read

Αύριο Δευτέρα θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή το γνωστό μοντέλο, Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης.

Οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στα ίχνη των δύο κατηγορουμένων μετά από τηλεφώνημα ενός άγνωστου άνδρα που τους ενημέρωνε ότι ένας 32χρονος άνδρας και η 29χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

“Είχα χρέος σε διακινητές, από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή να παραλάβω μία ποσότητα, ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση, με κατέδωσε στην αστυνομία για λόγους που εκείνος γνωρίζει”, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο 32χρονος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας ότι το μοντέλο δεν είχε καμία σχέση και δεν γνώριζε τίποτα. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από τις αρχές.

Η επιχείρηση σύλληψης

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Ρεγγινίδης και η 29χρονη τηλεπερσόνα, Έλενα Πολυχρονοπούλου ήταν μαζί στην διακίνηση αλλά και στα έσοδα από την πώληση, ανέφερε η πληροφορία που είχαν στην κατοχή τους τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο ποδοσφαιριστής παίρνει πάνω την ευθύνη και “αθωώνει” την σύντροφό του. Κανείς δεν έχει απασχολήσει για τέτοια αδικήματα, αλλά η κοκαΐνη, “μυρίζει” Λατινική Αμερική, με τους αστυνομικούς να αναζητούν την πηγή προέλευσης και τους συνδέσμους. Εκείνος αντιστάθηκε στην σύλληψη έχοντας στην κατοχή του την βαλίτσα με 7 κιλά και 787 γραμμάρια κοκαΐνης, η 29χρονη φέρεται να πέταξε στην τουαλέτα του σπιτιού σημαντική ποσότητα όταν κατάλαβε τους αστυνομικούς, μόλις 0,1 γραμμάριο δεν πρόλαβε να παρασύρει το νερό από το καζανάκι…

Η 29χρονη ήταν “πρωταγωνίστρια” σε καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές, σε ριάλιτι αναζήτησης του …έρωτα και πλέον σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Διαβάστε Επίσης

Με γροθιές και κλωτσιές προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη ο 32χρονος, που ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Πέμπτης. Πάνω του κρατούσε κρυμμένα σε μια βαλίτσα τα ναρκωτικά. Στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες και στην 29χρονη. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα και είχαν ανοίξει ένα χρόνο πριν καφετέρια στο Παγκράτι. Παράλληλα κατασχέθηκαν τα 3 κινητά τους τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα που είχαν στην κατοχή τους.

Πολυχρονοπούλου - Ρεγγινίδης

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστή, υποστηρίζει ότι είναι χρήστης και πήρε την ποσότητα των ναρκωτικών να τη μεταφέρει σε κάποιον, στον οποίο όφειλε χρήματα, ενώ η 29χρονη δεν είχε καμία γνώση για την εμπλοκή του. Όταν συνελήφθη φέρεται να είπε πως στο διαμέρισμα που διέμενε είχε ακόμη 20 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ, και εικάζεται πως πρόκειται για την ποσότητα που εξαφάνισε η 29χρονη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Πολυχρονοπούλου - Ρεγγινίδης

Δεύτερη σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά μέσα σε έναν μήνα

Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Στις 23 Αυγούστου μια 31χρονη, γνωστή για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι, είχε συλληφθεί στην περιοχή της Γλυφάδας όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς της αυτοκινήτου, 35 δόσεις κοκαΐνης του 1 γραμμαρίου. Το γνωστό μοντέλο μάλιστα δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητα της με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέα.

Διαβάστε Επίσης

Έλενα Πολυχρονοπούλου:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author